Bursa cade, cursul Euro creste, Romania prospera

Bai sa fie. Pe plan international criza e in toi, mari institutii financiare tremura pe buza falimentului… Cursul Euro creste pe fondul temerilor investitorilor locali. In aceste momente ce se gaseste sa faca Moliceanu? Pai a prezentat rezultatele ultimilor ani de guvernare. Evident, un material stufos, de peste 700 de pagini.

Totusi anumite „realizari” sunt cel putin hilare. As putea spune chiar ca aceste realizari cocheteaza indeaproape cu penibilul. Despre ce e vorba? Una din marile realizari ale ultimilor ani este repararea a vreo 180 de locomotive. Ehhhh Tare nu? Pai cum sa nu, abia acum inteleg de ce sar trenurile de pe linie si calatorii din tren. Pana acum banii au fost alocati la locomotive, de acum incolo incepe modernizarea/inlocuirea vagoanelor. La mai mare Molicene!

Alta mare realizare. Implementarea sistemului de comunicatie 3G in Romania. Pai breeee, ce ai implementat tu? Cu ce te-ai implicat? Offff cu nimic, normal. Dar suna bine, da bine la public chestia asta cu 3G nu?

Acum vad ca se intoarce lumea asta cu curu’ in sus de tot. Curcubeu rasturnat la englezi. Desi nu se stie niciodata, s-ar putea sa fi fost cameramanul beat dupa vreun meci din Liga Campionilor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: