Ce stiti despre firme? Desprefirme.com

Iaca mi-a venit cheful sa scriu despre desprefirme punct com. Ii gasiti aici www.desprefirme.com

Oamenii tocmai ce si-au facut un site nou, care arata mai bine decat cel vechi. Si mai sunt de acord si cu afirmatia lor: „In afara de look-ul nou, am facut site-ul mai intuitiv si mai prietenos.”

E super tare ideea, doar ca am ramas putin dezamagit de faptul ca un anumit user fiu de patron – mare priceput in ale calculatoarelor si Ip-urilor si-a facut mai multe conturi si a laudat la greu un srl de apartament…

Pentru cei care inca nu stiu, este vorba de un site care stimuleaza activitatea de „toarna-ti seful”. Bineinteles nu se refera la furnizarea de informatii confidentiale ci la informatii generale, privind mediul din companii, modul in care se comporta seful, samd.

La mai mare, desprefirme!


12 răspunsuri

  1. Hello,

    O sa povestec cate ceva despre aceasta firma Data Sentry care actioneaza pe piata sub numele de Enclave Interactive.

    La prima vedere se vor a fi niste profesionalisti,ofertele lor intalnite cel mai adesea pe Best Jobs sau EJobs au o structura ireprosabila incepand de la cerinte pana la oferat salariala si bonusuri.Cursurile specificate in oferta nu le vei face niciodata desi iti vor fi in continuare promise tutoriale video pt care NU EXISTA CASTI :))),iti vor fi promise cursuri de 50.000 E in Germania…etc.Ofertele de salariu sunt de obicei bune,insa cand veti ajunge la interviu,daca nu aveti abilitati de negociator,puteti risca sa va alegeti cu un salariu de 6 milioane :).Va spala creierul cu tot felul despre povesti cu investitori de peste hotare americani,caucazieni,asiatici …etc.Vi se va spune ca se vor a fi profesionisti (chiar daca nu va vor raspunde niciodata mailurilor de confirmare,sau in cazul in care suntei respinsi…),vefi fi mintiti ca exista in contul lor din banca 1milion de E,ca vor lua aparatura grozava care este deja comandata…etc.

    Apoi trec la pasul urmator unde te vor unge cu toate alifiile,ca te vor face mare sef,ca vei avea echipa,ca vor muncii altii pentru tine,iar tu nu va trebui decat sa fii „corect”si sa-ti torni colegii :))

    In prima luna vei primi salariul,mai mult vei sta la povesti nemuritoare despre cum au gandit ei afacerea,cate pile au si cum vor deveni ei un nume pe piatza …atentie: INTERNATIONALA !!!!

    Inca din prima zi vei observa ca WC-urile nu sunt spalate,iar in grupurile sanitare nu exista lumina.In prima baie neonul a explodat,iar in a doua nu a functionat niciodata,bucataria este extrem de jegoasa.Chiuveta din bucatarie….NU EXISTA,asadar vesela o vei spala in chiuveta de la baie,chiuveta nespalata evident.pt ca…NU EXISTA FEMEIE DE SERVICIU :).

    Vei constata tot in prima zi ca nu exista un proiect anume,ca e totul valmesh si ca vor gasi cu greu ce sa-ti dea de lucru.

    Dupa prima luna vei observa urmatoarele: salariul intarzie,calculatoarele promise intarzie si ele(din cauza magazinului evident),Wc nu sunt spalate niciodata sau o data la 5 luni,hartie igienica lipseste cu zilele,grupurile sanitare nu sunt dotate cu LUMINA.Vasele va trebui sa le speli tu,daca mai ai ghinionul sa fii fumator si sa iei contact cu bucataria 🙂 Sefii nu isi spala vasele dar se enerveaza cand acestea nu sunt spalate de catre angajati.

    Daca vei fi propus pentru bonus acesta va avea valoarea de 50RON !!!!! :)))) Sa razi sau sa plangi???

    Ai grija cu cine vorbesti,ce vorbesti si cat vorbesti! Nu te face prieten cu sefii care par foooarte foarte bine intentionati.PAR !!!! Iti vor spune muuulte,f multe povesti despre ce aparatura spectaculoasa vor cumpara ei si cu ce oameni….LUCREAZA DEJA ,adica numai unul si unul,toti alesi pe spranceana,starinezi evident 🙂 platiti cu mii de euro :)))))

    Vei realiza ca ai fost pacalit din toate punctele de vedere,vei realiza ca o data la 3luni,proiectul se schimba,numai eu stiu de 4 proiecte,niciunul finalizat.

    Mai mult de atat,aceasta mareata firma s-a trezit intr-o buna zi cu niste camatari care au „saltat” calculatroarele :))) Firma era gol-golutza 🙂 si a ramas asa timp de 2 saptamani cand au resuist sa aduca inapoi vreo 2 dintre calculatoare,restul angajatiilor ramanand la domiciliu…

    Au plecat multi oameni constransi in tot felul,altii au plecat dupa 3 luni can au realizat ca nu li se va mari salariul….

    In general se dau salrii bune casa va atraga,nu va lasati pacaliti mai ales daca aveti un loc sigur de munca in alta parte.Nu riscati! Nu riscati chiar daca nu aveti loc de munca pt ca nu o sa va faceti decat nervi 😀

    Sunt f f multe de povestit si daca vreti sa aflati mai multe(desi mai mult de atat si mai rau…..nu stiu ce anume v-ar putea convinge).

    Va pup,sa aveti grija unde va angajati,ce tip de contract aveti(fisa postului nu exista oricum) si mai ales: AVETI GRIJA CA DREPTURILE VOASTRE CA ANGAJAT,CONFORM LEGISLATIEI MUNCII AFLATE IN VIGOARE SA FIE RESPECTATE !!!

    NU VA SFIITI SA VA CERETI DREPTURILE SI NU FACETI COMPROMISURI !

    • Fapte de domeniul fantasticului

      In Romania se poate intampla orice chiar si ca niste italieni de nimic sa poata sa isi bata joc de niste romani care isi doresc cu orice pret un loc de munca.
      Este cazul si „domnului” Domenico Mangrella care angajeaza fara contract cica in spiritul legii oameni dupa care ii plateste in functie de preferinte, de starea de spirit, de afinitati. Mai precis pe data de 14 mai, eu impreuna cu o buna prietena ne-am inceput activitatea la asa-zisul call center care efectueaza activitatea de telemarketing, acesta incercand prin asa-zisii angajati ai lui sa stabileasca intalniri cu firme din Italia in vederea recuperarii pe care bancile i-au sustras chipurile ilicit in urma crearii de leasing, credite, descoperiri de credite, etc. Obiectul firmei chiar nu este important dar pentru ca cei in drept sa se poata sesiza si sa poate bloca activitatea acestui individ care nu doreste probabil decat sa tzepuiasca romanii in vederea unui scop care pentru mine ramane inca necunoscut am preferat sa il fac si pe acesta cunoscut.
      Ne aflam in data de 5 iulie si nici pana in momentul acesta banii nu s-au virat avand in vedere ca trebuiau sa intre conform intelegerii in data de 15 iunie. In plus, ni s-a facut un contract fictiv care nici de colaborare nu poate fi numit ceea ce ne face sa credem ca aceasta persoana care vrea sa deschida in curand si un call center la Ploiesti este total in afara legii mai ales ca din cate stiu acesta are 10 angajati care se afla din pacate in aceeasi situatie!
      Am incercat din nefericire in diferite randuri sa intrebam ce se intampla cu banii nostri munciti dar am primit numai promisiuni, amagiri si din pacate nimic concret! Incercam pe aceasta cale din rasputeri sa sesizam organele competente in vederea rezolvarii acestei probleme sau macar a prevenirii altor pacaleli ulterioare ale altor persoane.
      Speram ca prin site-ul cu o mare popularitate facebook acest lucru sa devina public si cei care sunt in cauza vinovati sa plateasca pentru ilegalitatile si neregulile pe care le-au facut!!!!!

  2. desprefirme s-a inchis si a aparut http://www.undelucram.ro, poate va va ajuta cand va veti angajati.

    bafta !

  3. Multumesc de pont, acest forum nou http://www.undelucram.ro este foarte util.

  4. cunosc desprefirme destul de bine, intr-ul fel pacat ca nu mai e dar e si normal pt ca se balacareau aiurea acolo. la undelucram.ro imi place ca e curat. sper sa se dezvolte mai bine. aveti grija.

  5. pot sa spun ca imi place undelucram.ro asta, in primul rand nu vezi injuraturi si aberatii care erau pe desprefirme. apoi poti sa citesti linistit comentarii fara sa ai zece mii de reclame. de asemenea vad ca se poate posta fara cont (conteaza credeti-ma ca nu se stie unde se duc datele).

    pe de alta parte as dori sa aiba mai multe firme, unele nu se gasesc

  6. poti incerca si http://totuldesprefirme.ro este mult mai intuitiv

  7. Salut!

    Cine ne poate da informatii despre o firma SETRIO SOFT?

  8. stie cineva ceva despre firma sico job srl?

Lasă un comentariu