curs euro

Esti curios ce se va intampla in perioada urmatoare cu cursul euro? Pai normal ca esti, doar criza financiara ne afecteaza pe toti, chiar daca in momentul de fata nu ne dam seama. Poate ca si tu ai un credit sau un leasing, sau poate ambele. Sau poate ai niste banuti in banca pentru care ai muncit si cu care aveai ceva planuri.

In mod normal ne indreptam catre publicatiile de specialitate, de multe ori online, mai ales ca internetul face parte din viata noastra. Iata ce citeam acum ceva vreme pe ziarul financiar pounct ro: Cursul se apropie de 3,90 lei/euro.

Bineinteles ca a subscris imediat la parerea mizerabililor din lumea politica si a afirmat cu convingere ca LEUL NU ESTE IN PERICOL, anticipand un curs de 3,8 stabil pentru sfarsitul lui 2008 si prima parte a aanului 2009!

Desi semnele ca leul se va prabusi erau clare, putini au fost cei care au plecat urechea.

De ce sa ma creada pe mine cand poate sa ia in considerare parerea analistului financiar … de unde si titluri spectaculoase care agita spiritele. Dovada este si acest articol.

Rusine domnu’ analist…

.

.

.

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. Daca nu ai in spate puterea unui grup, fie el si ziarul financiar, degeaba iti racesti gura pe aici.

    Dar ia spune, daca previziunile tale nu se confirmau, ai fi fost dispus sa platesti 100 Eurofiecarei persoane care a citit aici si si-ar fi fundamentat deciziile pe baza vorbelor tale?

    Cred ca nu…

  2. […] recente Ciprian T pe curs euroLili Toma pe Consultanta fonduri structuraleCurs Euro « Cele mai citite articole de azi […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: